Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini hiç ölmemiş gibi görmek

Rüyada ölmüş birini hiç ölmemiş gibi görmek

Rüyada ölmüş birini hiç ölmemiş gibi görmek sonra kendi işini kuracağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini hiç ölmemiş gibi gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmiyor olmanız nedeniyle bazı alanlarda kontrolünüzü kaybedebilirsiniz.

Rüyada ölmüş birini hiç ölmemiş gibi görmek alım gücünün zayıflamayacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle öpüşmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada hiç tanımadığın birinden hoşlanmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada hiç tanımadığın bir kadın görmek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada hiç bilmediği bir eve girmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın birine aşık olmak hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığı biriyle evlenmek unvan sahibi olacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments