Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç tanımadığın biriyle öpüşmek

Rüyada hiç tanımadığın biriyle öpüşmek

Rüyada hiç tanımadığın biriyle öpüşmek hayatının bir anda cennete döneceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, sağlığını da kaybedeceğine, toparlanacağına, birlikte kâh ağlayacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Sonradan acı çekmemek istiyorsanız, kendinizi ona kaptırmamakta yarar var.

Rüyada hiç tanımadığın erkek görmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığın ölmüş birini görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalet eder.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığı birini görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkek görmek umutlanacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada hiç tanımadığı insanları görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığı bir eve gitmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle kavga etmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, bazen umutlarını yitireceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments