Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini görüp elini öpmek

Rüyada ölmüş birini görüp elini öpmek

Rüyada ölmüş birini görüp elini öpmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, kötü gününden de geri duracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini görüp elini öpmek gördüyseniz:

  • bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Rüyada ölmüş birini görüp elini öpmek kalp kıracağına, servet sahibi olacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini canlı görüp elini öpmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birini görüp öpmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü canlı görüp öpmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birini canlı görüp öpmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kötü sözler duyacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü diri görüp öpmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, ilişkilerin noktalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin elini öpmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına delalet eder.

Rüyada başbakan eli öpmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments