Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü canlı görüp öpmek

Rüyada ölüyü canlı görüp öpmek

Rüyada ölüyü canlı görüp öpmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü canlı görüp öpmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirmek, yaşam standartlarınızı yükseltmek veya daha konforlu bir hayata geçiş yapmak istiyorsanız gereken değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada ölüyü canlı görüp öpmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini canlı görüp öpmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birini canlı görüp elini öpmek işlerini yoluna koyacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü canlı görüp sarılmak yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü diri görüp öpmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birini canlı görüp yıkamak sıkıntıya düşüreceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birini canlı görüp konuşmak sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birini canlı görüp sarılmak durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments