Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşi söndürmeye çalışmak

Rüyada ateşi söndürmeye çalışmak

Rüyada ateşi söndürmeye çalışmak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, işini en iyi şekilde yapacağına, hedeflerini tutturamayacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine tabir olunur.

Rüyada ateşi söndürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeleriniz konusunda ısrarcı olmanız sonunda direnci kırmanızı sağlayabilir.

Rüyada ateşi söndürmeye çalışmak neşesini kaçıracağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalettir.

Rüyada yanan ateşi söndürmeye çalışmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada yangın söndürmeye çalışmak büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine inanılır.

Rüyada yangını söndürmeye çalışmak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada ateş söndürdüğünü görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Rüyada hortumla ateşi söndürmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, mal mülk sahibi olunacağına, haram mala tabir olunur.

Rüyada yanan ateşi söndürmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ateş yakmak söndürmek elindekileri de alıp götüreceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Aysun

Eşimle dışardayız küçük küçük alevler çıkıyor söndürmeye çalışıyoruz etrafımda sular var ateşin üstüne döküyorum en sonunda sönüyo sanırım

Aysun

Teşekkür ederim