Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kavun yedirmek

Rüyada birine kavun yedirmek

Rüyada birine kavun yedirmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, başarılarının devam edeceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, onların önüne geçeceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine delalet eder.

Rüyada birine kavun yedirmek gördüyseniz:

  • Olmasını çok istediğiniz şeyleri elde etmenize yardım edebilecek ilginç olaylar yaşanabilir.

Rüyada başkasının kavun yediğini görmek kısmetlerin artacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kavun karpuz yediğini görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, çok daha mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada birinin kavun yediğini görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada kavun yediğini görmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavun yedirmek geçiminin kolaylaşacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına işarettir.

Rüyada birine kavun yedirmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada olmamış kavun görmek rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dalında kavun görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments