Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefen bezi görmek

Rüyada kefen bezi görmek

Rüyada kefen bezi görmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, düşmanların barışacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, işlerinde aksama olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kefen bezi gördüyseniz:

  • Olaylara dahil olup olmamak istediğiniz konusunda daha fazla düşünmelisiniz.

Rüyada kefen bezi görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine alamet eder.

Rüyada adet bezleri görmek yeni malların alınacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kundak bezi görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada regl bezi görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, geçim derdinin son bulacağına, pek çok olumlu gelişmelere rivayet eder.

Rüyada sabunlu bez görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine işaret eder.

Rüyada bez çanta görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine delalettir.

Rüyada sofra bezi silkelemek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine yorulur.

Rüyada sofra bezi almak kişinin bir süre zorluk çekeceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments