Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne öpmek

Rüyada anne öpmek

Rüyada anne öpmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına, kazancının azalmayacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada anne öpmek gördüyseniz:

  • Elinizdeki kozları kullanabilir ya da yanlış bir zamanlama ile gereksiz yere riske girebilirsiniz.

Rüyada sevgilisinin annesinin elini öpmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, başarısının çoğalacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin ayağını öpmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına işarettir.

Rüyada annenin ayağının altını öpmek kötü durumların ortadan kalkacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada ölen annenin elini öpmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada anneyi öpmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş annemin elini öpmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş annenin elini öpmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada annesi öpmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments