Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olmamış mısır görmek

Rüyada olmamış mısır görmek

Rüyada olmamış mısır görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada olmamış mısır gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde daha esnek olmalısınız.

Rüyada tarlaya mısır dikmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde mısır görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada mısır çorbası yemek rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına işaret eder.

Rüyada kurtlanmış mısır görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada kuru mısır taneleri görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, masa başı bir işe girileceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına işarettir.

Rüyada koçanlı mısır görmek kötü günler görüleceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda pişmiş mısır yemek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tane halinde mısır görmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments