Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlanmış mısır görmek

Rüyada kurtlanmış mısır görmek

Rüyada kurtlanmış mısır görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, helal kazanç elde edeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, planlarının bozulacağına, neşe içinde olacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada kurtlanmış mısır gördüyseniz:

  • Yönünüzü belirleyip, o yolda ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada kurtlanmış mısır görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, güç kaybedeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına işaret eder.

Rüyada kurtlu mısır görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yenmiş mısır görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına rivayet eder.

Rüyada suda pişmiş mısır yemek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada mısır çerezi yemek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, asla harama bulaşmayacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına işaret eder.

Rüyada tencerede mısır görmek saygınlık kazanacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada birine mısır vermek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada mısır aldığını görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments