Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olmamış elma yemek

Rüyada olmamış elma yemek

Rüyada olmamış elma yemek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada olmamış elma yemek gördüyseniz:

  • Bazı şüphe veya endişeleriniz olsa da, olaylara zarif şekilde yaklaşmalısınız.

Rüyada yesil elma yemek görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada siyah elma yemek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına rivayet eder.

Rüyada dalından elma yemek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada elma yemek ve toplamak birlikte kâh ağlayacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, herkes tarafından saygı göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada elma kurdu yemek hayırlı bir kısmet çıkacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına işaret eder.

Rüyada cürük elma yemek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada elma soyup yemek umutlarını yitireceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada bahçede elma yemek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments