Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cürük elma yemek

Rüyada cürük elma yemek

Rüyada cürük elma yemek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada cürük elma yemek gördüyseniz:

  • Maddi çıkarlarınız için istemediğiniz bir işi kabul etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada oruçlu iken yeşil elma yemek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elma ve armut yemek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada yesil elma yemek görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine delalet etmektedir.

Rüyada elma reçeli yemek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalettir.

Rüyada elma yemek ve toplamak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine yorulur.

Rüyada dalından elma alıp yemek bazı konularda konuşulacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan elma yemek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına işaret eder.

Rüyada ağaçta elma yemek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments