Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yesil elma yemek görmek

Rüyada yesil elma yemek görmek

Rüyada yesil elma yemek görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yesil elma yemek gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli bölümlerini yeniden şekillendirmeniz gerekebilir.

Rüyada yarım elma yemek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine alamet eder.

Rüyada dalından elma koparıp yemek ticaret ehli kişi olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına delalet eder.

Rüyada ölüden elma alıp yemek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, az çalışarak çok gezeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın elma yemek bir sebeple çok zorlanacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada ağaçta elma yemek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil tatlı elma yemek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, destek göreceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine delalettir.

Rüyada sulu elma yemek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalından elma alıp yemek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments