Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma soyup yemek

Rüyada elma soyup yemek

Rüyada elma soyup yemek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, aile hayatının hayır getireceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elma soyup yemek gördüyseniz:

  • Ufak bir takdir ya da teşekkür işareti bir ilişkinizde çok şeyi değiştirebilir.

Rüyada soyulmuş elma yemek olaylı günler geçireceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada elma soyup yemek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, huzurlu günler geçirileceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada soyulmuş elma görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada portakal soyup yemek gelmek istediği noktalara geleceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada salatalık soyup yemek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına tabir olunur.

Rüyada soyulmuş şeftali yemek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, daha büyük adımlar atılacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine işarettir.

Rüyada yumurta soyup yemek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine delalettir.

Rüyada şeftali soyup yemek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, günden güne kazancının artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments