Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide yeşil ışık görmek

Rüyada camide yeşil ışık görmek

Rüyada camide yeşil ışık görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına delalettir.

Rüyada camide yeşil ışık gördüyseniz:

  • Heyecanlı yaklaşımlarınız pek çok konunun yoluna girmesini sağlayabilir.

Rüyada camide yeşil ışık görmek çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada camide ışık görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine işarettir.

Rüyada mezarda yeşil ışık görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ışık görmek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına delalettir.

Rüyada yeşil trafik ışığı görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada yeşil ve kırmızı ışık görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta yeşil ışık görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ışıkta geçmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments