Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgunlaşmamış şeftali görmek

Rüyada olgunlaşmamış şeftali görmek

Rüyada olgunlaşmamış şeftali görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada olgunlaşmamış şeftali gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz kanalıyla cazip bir teklif alabilirsiniz ya da bir teklif cazip bir ilişki kurulmasını sağlayabilir.

Rüyada olgunlaşmamış şeftali görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada olgun şeftali görmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış şeftali görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işarettir.

Rüyada olgun şeftali yemek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada olgun çilek görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına inanılır.

Rüyada olgunlaşmamış erik görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına delalettir.

Rüyada olgun erkek görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada olgun kayısı yemek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, sağlık ve şifa bulacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments