Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgunlaşmış elma görmek

Rüyada olgunlaşmış elma görmek

Rüyada olgunlaşmış elma görmek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kazancın arttırılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada olgunlaşmış elma gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya hareketler geleceğe belirsiz bakmanıza neden olabilir.

Rüyada olgun elma görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına alamet eder.

Rüyada olgunlaşmamış elma görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, refahının ve varlığının artacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış elma görmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada olgun elma yemek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada olgun bayan görmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, yolunda giden hayatın bozulacağına işarettir.

Rüyada olgunlaşmamış şeftali görmek karşısına iyi insanların çıkacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış çilek görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada olgunlaşmış buğday tarlası görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments