Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgunlaşmamış çilek görmek

Rüyada olgunlaşmamış çilek görmek

Rüyada olgunlaşmamış çilek görmek düzenin bozulacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, hasretliklerin bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış çilek gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınızın görünür olmamasına dikkat etmelisiniz.

Rüyada olgun çilek görmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada olgunlaşmamış çilek yemek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada olgun çilek yemek asla yüksünmeyeceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış çilek görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine işarettir.

Rüyada olgunlaşmamış ceviz görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada olgun yemiş görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada olgun incir toplamak işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına delalettir.

Rüyada olgunlaşmış ekin görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments