Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgun elma yemek

Rüyada olgun elma yemek

Rüyada olgun elma yemek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, çekilen hasretin biteceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada olgun elma yemek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız size özel bir şey sunabilir.

Rüyada olgun elma yemek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına alamet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış elma görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada olgunlaşmamış elma görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, rızkın çoğalacağına işaret eder.

Rüyada olgun elma görmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada olgun armut yemek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, afiyete ereceğine rivayet eder.

Rüyada olgun dut yemek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, kimse ile tartışmayacağına delalettir.

Rüyada olgun kavun yemek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine delalettir.

Rüyada olgun şeftali yemek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, edilen duaların tutacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments