Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgunlaşmamış elma görmek

Rüyada olgunlaşmamış elma görmek

Rüyada olgunlaşmamış elma görmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, ferah bir eve geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış elma gördüyseniz:

  • Durum ne derece zor olursa olsun sonunda gayretiniz oranında başarılısınız.

Rüyada olgun elma yemek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış elma görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış elma görmek rakipsiz hale geleceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine tabir olunur.

Rüyada olgun elma görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada olgun erik görmek hastaysa şifa bulacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalettir.

Rüyada olgunlaşmış şeftali görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada olgun ayva yemek afiyette olacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada olgun meyve yemek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments