Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgunlaşmamış erik yemek

Rüyada olgunlaşmamış erik yemek

Rüyada olgunlaşmamış erik yemek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, işlerini yoluna koyacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada olgunlaşmamış erik yemek gördüyseniz:

  • Her kafadan çıkan seslere veya önerilere kulak vermek yerine, kimi dinleyeceğiniz konusunda daha seçici davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada olgun erik yemek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına alamet eder.

Rüyada olgunlaşmamış erik yemek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine işaret eder.

Rüyada olgun erik toplamak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, onu doyasıya yaşayacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine alamet eder.

Rüyada olgunlaşmamış erik görmek muradın yerine geleceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine, geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada olgun erik görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada olgun çilek yemek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış meyve yemek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada olgun üzüm yemek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments