Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seslenildiğini duymak

Rüyada seslenildiğini duymak

Rüyada seslenildiğini duymak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine işarettir.

Rüyada seslenildiğini duymak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın geliştirilmesi için fikirlerinizi dile getirmeniz gerekiyor.

Rüyada kalp sesi duymak kendisini çok daha iyi hissedeceğine, gülen yüzünün de solacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada çığlık sesleri duymak saygınlığına da saygınlık katacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kumru sesi duymak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla sesi duymak kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine delalettir.

Rüyada kuran sesi duymak Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına işarettir.

Rüyada kadın sesi duymak çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada silah sesi duymak ve görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, başarılı adımlar atacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın sesini duymak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, çok rahat bir nefes alacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments