Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kocanın başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada ölen kocanın başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada ölen kocanın başkasıyla evlendiğini görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, canının sağ olacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada ölen kocanın başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının sorumluluklarını üstlenmeniz veya görevlerini yüklenmeniz için ortada hiçbir sebep görünmüyor.

Rüyada kocanla evlendiğini görmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, isabetli kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada kocasından başkasıyla evlenmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada kocasının evlendiğini görmek özlem gidereceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına delalet eder.

Rüyada kendi kocasıyla tekrar evlenmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocayla yeniden evlendiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına inanılır.

Rüyada kocayla tekrar evlenmek isteklerini yerine geleceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hayır vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocanızın evlendiğini görmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments