Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanızın evlendiğini görmek

Rüyada kocanızın evlendiğini görmek

Rüyada kocanızın evlendiğini görmek somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocanızın evlendiğini gördüyseniz:

  • Mantıksız talepleri olan kişiler sorumluluklarınızın ya da iş yükünüzün artmasına neden olabilir.

Rüyada kocasını başkasıyla evlendiğini görmek günahlarına tövbe edeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına delalettir.

Rüyada kocayla yeniden evlendiğini görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına delalettir.

Rüyada kocanızın evlendiğini görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, kısmetlerinden olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine işaret eder.

Rüyada kocanın kardeşiyle evlenmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, bazı konularda önayak olunacağına işaret eder.

Rüyada evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına yorulur.

Rüyada kocasının evlendiğini görmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments