Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının evlendiğini görmek

Rüyada kocasının evlendiğini görmek

Rüyada kocasının evlendiğini görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına işarettir.

Rüyada kocasının evlendiğini gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yer veya işle ilgili alternatifleriniz konusunda fazla sayıda seçeneğiniz var.

Rüyada kocası tarafından evlendirilmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, mülkiyetinin de artacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının kocasıyla evlenmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, gelişmelerin olacağına, ekonomik gücün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kocanın başkasıyla evlendiğini görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, karşılığını bulacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasıyla yeniden evlendiğini görmek icat yapacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına delalet eder.

Rüyada kocanla evlendiğini görmek ters giden işlerin normale döneceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasından başka biriyle evlenmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın kocasının evlendiğini görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocayı evlendirmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments