Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasından başkasıyla evlenmek

Rüyada kocasından başkasıyla evlenmek

Rüyada kocasından başkasıyla evlenmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, ticaretinin genişleyeceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine alamet eder.

Rüyada kocasından başkasıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Dostlar tarafından sevildiğinizi hissetmek onların yanında olmak size keyif verecek.

Rüyada eski kocasıyla yeniden evlenmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, kendisini ailesine vereceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocanı evlendirmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına yorulur.

Rüyada eski kocanın evlendiğini görmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocayla yeniden evlenmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kocasını başka biriyle evlendiğini görmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocanızın evlendiğini görmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, hak yemeyeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments