Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocayla tekrar evlenmek

Rüyada kocayla tekrar evlenmek

Rüyada kocayla tekrar evlenmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, işini en iyi şekilde yapacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine tabir olunur.

Rüyada kocayla tekrar evlenmek gördüyseniz:

  • Sevdiginiz kişiye karşı izlediğiniz tutum zaman zaman sorun yaratabilir.

Rüyada kocasıyla tekrar evlendiğini görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kocayla tekrar evlenmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kocayla tekrar evlendiğini görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada eski kocayla tekrar evlenmek günahtan temizlenmeye, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada kendi kocasıyla tekrar evlenmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına inanılır.

Rüyada tekrar kocasıyla evlenmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, insanlar tarafından sevileceğine işarettir.

Rüyada kocasıyla tekrar evlenmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, büyük bir başarının elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kocanın ölüp tekrar dirildiğini görmek yeni bir yol çizileceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, esenlik içinde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments