Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş edildiğini duymak

Rüyada ateş edildiğini duymak

Rüyada ateş edildiğini duymak sevinçli ve güzel günler göreceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, terslik yaşayacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına tabir olunur.

Rüyada ateş edildiğini duymak gördüyseniz:

  • Her tür özel durumu dşarıda kalarak incelemekte fayda var.

Rüyada ateş edildiğini duymak verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateş sesi duymak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına alamet eder.

Rüyada başkasının silahla ateş ettiğini görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla ateş edilmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına tabir olunur.

Rüyada üzerine ateş edilmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, rahat bir hayat yaşayacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada başkasının ateş ettiğini görmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, saygınlığının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada havaya ateş edildiğini görmek parasının ve makamının artacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin bana ateş ettiğini görmek düşünmeden hareket edeceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments