Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kişi kendini hamile görmek

Rüyada kişi kendini hamile görmek

Rüyada kişi kendini hamile görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, sonra kendi işini kuracağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kişi kendini hamile gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde belli bir hareketlenme olması olasıdır.

Rüyada hamile bir kişiyi görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişiyi hamile görmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, ticaretin açılacağına rivayet eder.

Rüyada kişi kendini hamile görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kişiyi hamile görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiden hamile olduğunu görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü kişinin hamile olduğunu görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına delalet eder.

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu duymak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bekar kişinin hamile olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, zengin olunacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments