Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişinin evini temizlemek

Rüyada ölen kişinin evini temizlemek

Rüyada ölen kişinin evini temizlemek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, kötü gidişe dur denileceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişinin evini temizlemek gördüyseniz:

  • En azından birşeyler öğrenmeye çalışın.

Rüyada ölmüş kişinin evini temizlemek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin evini temizlemek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, helal kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini temizlemek elden arka arkaya paralar çıkacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada küs olduğun birinin evini temizlemek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada annemin evini temizlemek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına inanılır.

Rüyada kayınvalidenin evini temizlemek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada birini evini temizlemek daha rahat para kazanacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada evin içini temizlemek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, insanlara yardım edeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments