Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini evini temizlemek

Rüyada birini evini temizlemek

Rüyada birini evini temizlemek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, dinamik olacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birini evini temizlemek gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir, şüphelerinizi bertaraf etmelisiniz.

Rüyada annenin evini temizlemek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birinin evini temizlemek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına yorulur.

Rüyada ölmüş kişinin evini temizlemek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada evin dışını temizlemek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine inanılır.

Rüyada evin bahçesini temizlemek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin evini temizlemek rızkının çeşitleneceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, insanlarla arasının iyi olacağına delalettir.

Rüyada başkasının evini temizlemek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evini temizlediğini görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments