Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayınvalidenin evini temizlemek

Rüyada kayınvalidenin evini temizlemek

Rüyada kayınvalidenin evini temizlemek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına inanılır.

Rüyada kayınvalidenin evini temizlemek gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size ilginç seçenekler sunabilirler.

Rüyada kayınvalidenin evini temizlemek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına delalettir.

Rüyada kayınvalidenin evini görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına yorulur.

Rüyada baba evini temizlemek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada annesinin evini temizlemek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada eski evini temizlemek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada ünlü birinin evini temizlemek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşın evini temizlemek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada evin önünü temizlemek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments