Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içini temizlemek

Rüyada evin içini temizlemek

Rüyada evin içini temizlemek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, ömür boyu başarılı olacağına, işlerin günden güne bozulacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına delalet eder.

Rüyada evin içini temizlemek gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamanız durumunda duygusal sorunlar ortaya çıkabilir.

Rüyada başkasının evini temizlediğini görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada komşu evini temizlemek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, kendisini ailesine vereceğine tabir olunur.

Rüyada evini temizlediğini görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, çok güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada evin önünü temizlemek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına işarettir.

Rüyada birinin evini temizlediğini görmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin evini temizlemek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşımın evini temizlemek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, ün salacağına, ticaretinin hızlanacağına işaret eder.

Rüyada birini evini temizlemek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, birlikte bazı işler yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments