Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının evini temizlemek

Rüyada arkadaşının evini temizlemek

Rüyada arkadaşının evini temizlemek kimseden korkmayacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, neşenin yerine geleceğine, makama ve rızka sahip olacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının evini temizlemek gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak ise oldukça güçlüsünüz.

Rüyada arkadaşımın evini temizlemek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına inanılır.

Rüyada arkadaşın evini temizlemek duraklama yaşanacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini temizlemek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşu evini temizlemek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evini temizlediğini görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin evini temizlemek zor günlerin yaşanacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarını temizlemek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada evin etrafını temizlemek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, umutlanacağına, endişelerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments