Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş bakmak

Rüyada ateş bakmak

Rüyada ateş bakmak işinde çok ilerleyeceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ateş bakmak gördüyseniz:

  • Biraz geri planda kalıp neler olup bittiğini veya ortaya çıkan durumları gözlemlemenizde fayda var.

Rüyada ateş bakmak sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine delalettir.

Rüyada ateşe bakmak aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada vitrine bakmak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, kişinin gönlünü alacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada rüya tabirine bakmak bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıza bakmak deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediye bakmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işarettir.

Rüyada harama bakmak kişinin hayat sevincinin artacağına, işlerin yolunda gideceğine, yükünün azalacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüne bakmak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments