Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada harama bakmak

Rüyada harama bakmak

Rüyada harama bakmak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, erken evlilik yapacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada harama bakmak gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ya da zorluklarla dolu iş veya ortamlara katılabilirsiniz.

Rüyada harama bakmak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine alamet eder.

Rüyada hak haram etmek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, kazançlı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada hakkını haram etmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada haram et yemek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada haram erik yemek yeni projelere atılacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına delalet etmektedir.

Rüyada haram bir şey yemek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada haramdan korkmak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, zor bir işe girileceğine, işlerinin karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada haram bir iş yapmak rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments