Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ata yiyecek vermek

Rüyada ata yiyecek vermek

Rüyada ata yiyecek vermek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine delalettir.

Rüyada ata yiyecek vermek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir konuda veya müzakerelerde size yardımcı olmaya çalışan bir kişiyi reddedebilirsiniz.

Rüyada ata yiyecek vermek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada köpeğe yiyecek vermek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada yiyeceklerin kurtlandığını görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, çok büyük bir işe girileceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yiyeceklerde kurt görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada tatlı yiyecekler görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü yiyecek görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yiyeceklerle dolu masa görmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birisine yiyecek vermek bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments