Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev eşyaları almak

Rüyada ev eşyaları almak

Rüyada ev eşyaları almak dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, işsizseniz işe gireceğinize, zor bir döneme girileceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev eşyaları almak gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada evi eşyasız görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eşyalı ev aldığını görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşyalı ev almak hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada eve eşya yerleştirmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ev eşyası görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, eline para geçeceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işarettir.

Rüyada eşyalı ev bakmak yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, haksızlık yapmayacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toplanmış ev eşyası görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni ev yeni eşya görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments