Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev eşyası hediye almak

Rüyada ev eşyası hediye almak

Rüyada ev eşyası hediye almak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ev eşyası hediye almak gördüyseniz:

  • Mükemmel görünmeyen şeylere henüz konsantre olmamanızda fayda var.

Rüyada ev eşyası hediye almak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hediyelik eşya dükkanı görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada süs eşyası hediye almak alınganlıkların hasıl olacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine işaret eder.

Rüyada eşya hediye almak canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev eşyalarını toplamak strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada evde eşyaların yerini değiştirmek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evdeki eşyaların yerini değiştirmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalettir.

Rüyada eve yeni eşya aldığını görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments