Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atatürk rozeti görmek

Rüyada atatürk rozeti görmek

Rüyada atatürk rozeti görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, çok iyi işler yapılacağına, her şeyin yenileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına yorulur.

Rüyada atatürk rozeti gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde veya seyahatler esnasında daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada atatürk rozeti görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, ticarete atılacağına inanılır.

Rüyada rozet takmak hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, dertleri biteceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine işarettir.

Rüyada altın rozet görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada rozet görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine işarettir.

Rüyada türk bayrağı rozeti görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine işarettir.

Rüyada polis rozeti görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada gümüş rozet görmek çok güzel adımlar atılacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada atatürkün resmini çizmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments