Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rozet görmek

Rüyada rozet görmek

Rüyada rozet görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, daima afiyette olacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine işaret etmektedir.

Rüyada rozet gördüyseniz:

  • Aradığınız çözüm mücedele verdiğiniz yönde değil bambaşka bir kanalda olabilir.

Rüyada atatürk rozeti görmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine inanılır.

Rüyada türk bayrağı rozeti görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş rozet görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Rüyada rozet görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada rozet takmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada altın rozet görmek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada polis rozeti görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments