Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş rozet görmek

Rüyada gümüş rozet görmek

Rüyada gümüş rozet görmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş rozet gördüyseniz:

  • Kurallara uymamanız durumunda sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada gümüş rozet görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada türk bayrağı rozeti görmek borçların hafifleyeceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine inanılır.

Rüyada polis rozeti görmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine işaret eder.

Rüyada rozet takmak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına delalettir.

Rüyada altın rozet görmek endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, başarıya giden yolların açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada rozet görmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine alamet eder.

Rüyada atatürk rozeti görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine yorulur.

Rüyada gümüş küpe görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments