Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rozet takmak

Rüyada rozet takmak

Rüyada rozet takmak bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, başarı için fırsatların artacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, kazancınızın artacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, neşesinin yerine geleceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada rozet takmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklara karşı açık olacaksınız.

Rüyada rozet takmak huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada rozet görmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Rüyada gümüş rozet görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, meşakkate düşeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada polis rozeti görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine işaret eder.

Rüyada altın rozet görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada türk bayrağı rozeti görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada atatürk rozeti görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bere takmak kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, dostlardan zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments