Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atatürk resmi görmek

Rüyada atatürk resmi görmek

Rüyada atatürk resmi görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, hasret ve özlem gidereceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atatürk resmi gördüyseniz:

  • Hayatınızı karıştıran, sizi endişelendiren veya belirsizliklere neden olan kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada atatürk resmi çizmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, şansının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada atatürk resmi görmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada atatürk resmini görmek iyi anlaşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada atatürk resmi yapmak kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine tabir olunur.

Rüyada atatürkün resmini çizmek hedeflerini tutturamayacağına, canla başla çalışacağına, günlerini bunun için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde atatürk resmi görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, hak yolundan uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada atatürkün resmini görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına yorulur.

Rüyada eşek resmi görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, nice noksanlık içinde olduğuna alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments