Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek resmi görmek

Rüyada eşek resmi görmek

Rüyada eşek resmi görmek işlerin düzeleceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, yaşam tecrübesi edineceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine inanılır.

Rüyada eşek resmi gördüyseniz:

  • Evinizde beklenmedik masraflar çıkma olasılığı göründüğü için, harcamalarınızı denetimli yapmanızda fayda var.

Rüyada eşek resmi görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, şöhret elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşekle yük taşımak sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşek kovaladığını görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada eşek arısı sürüsü görmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşekle köprüden geçmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine işarettir.

Rüyada denizde eşek görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşek gezdirmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada eşek görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments