Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada samanyolunu görmek

Rüyada samanyolunu görmek

Rüyada samanyolunu görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, yokluğa düşeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada samanyolunu gördüyseniz:

  • Olanaklarınızı doğru bir şekilde kullanmalı, parayı yalnızca kişisel doyumunuz için harcamamalısınız.

Rüyada çuvalda saman görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yeşil saman görmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde saman görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada samana saklanmak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz saman görmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada samanlıkta yumurta toplamak kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada samanlı çamur görmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada eve saman doldurmak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments