Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyuna ot yedirmek

Rüyada koyuna ot yedirmek

Rüyada koyuna ot yedirmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına yorulur.

Rüyada koyuna ot yedirmek gördüyseniz:

  • Kararsızlıklarınız bazen başınıza dert açabilir.

Rüyada koyuna ot yedirmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, kafasının sakinleşeceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada koyun otlatmak hak ve din yolunu bırakacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada koyun sürüsü otlatmak hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyuna ot vermek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyunları otlatmak duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyun sürüsünü otlatmak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun otlattığını görmek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun kuzu otlatmak rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments