Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ata ot vermek

Rüyada ata ot vermek

Rüyada ata ot vermek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına işarettir.

Rüyada ata ot vermek gördüyseniz:

  • Olmadık bir şekilde daha duyarsız olmayaa çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada ata ot yedirmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına işaret eder.

Rüyada ata ot vermek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine işaret eder.

Rüyada ev oturmasına gitmek sıkıntının günden güne artacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına işarettir.

Rüyada kuru ot görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, dertlerin biteceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına tabir olunur.

Rüyada eşeğe ot vermek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamam otu görmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına inanılır.

Rüyada dikenli ot görmek işlerinde yenilikler yapacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak ot görmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, çoluk çocuğa karışacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments