Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküze su vermek

Rüyada öküze su vermek

Rüyada öküze su vermek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulur.

Rüyada öküze su vermek gördüyseniz:

  • Uzaklaşılması veya bırakılması gereken ne varsa kayıp yaşanmadan veya zarar görülmeden harekete geçmeniz gerekebilir.

Rüyada öküze su vermek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde öküz görmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine delalet eder.

Rüyada öküzün görmek tüm keyfinin kaçacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işarettir.

Rüyada siyah öküze binmek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada öküzle boğuşmak başarılarının tadına varacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine işarettir.

Rüyada öküz eti yemek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada bir sürü öküz görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada öküz sevmek yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, bir anda yükseleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments