Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşan öküz görmek

Rüyada koşan öküz görmek

Rüyada koşan öküz görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, malına gelecek zarara, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada koşan öküz gördüyseniz:

  • Aslında sezgilerinize güvenmelisiniz.

Rüyada koşan öküz görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına tabir olunur.

Rüyada öküz eti yemek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada konuşan öküz görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada öküz saldırdığını görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara öküz görmek rakiplerin üzüleceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, içinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada öküz saldırması görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, büyük özgüven kazanacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine yorulur.

Rüyada öküz pisliği görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine inanılır.

Rüyada kocaman öküz görmek kısmetinin açık olacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments